Announcement

Current PromoNewsAffiliates Promo None Photobucket The New Promo Is ShadowRayquaza! Enjoy! I'm Also Looking For More Staff, Please Email Me(Soul Seeker) For Information About It!

Adverts

Adverts

#1 21-12-17 07:33:06

Earl81
Who Knows
Registered: 21-12-17
Posts: 2
Pounds: 6
Bank: 0

Nike Classic Cortez Kopen goedkoop

Nike Classic Cortez Kopen goedkoop
http://www.launchergoes.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/7/4/749864401.jpg

De Nike Classic Cortez heren is niet de enige remix van de Nike Cortez Classic. Het pictogram van de popcultuur heeft zijn weg gevonden in het menselijk bewustzijn dankzij de opname in Forrest Gump en maakte een beetje een comeback dankzij de verklaring van Kendrick om zijn kledingkast eenvoudig te houden door hem op zijn nu legendarische Control-couplet voor te stellen. Nike heeft het silhouet vernieuwd met de Nike Classic Cortez dames "Big Tooth", terwijl de phylon buitenzool de gekartelde tandgereedschappen naar een nieuw extreem niveau tilt. De rest van het model blijft echter zo subtiel mogelijk, omdat je kunt kiezen uit een geheel wit, of een simplistische zwart-witoptie.

Met de Flywire-uitgerust, Free soled update blijkbaar voorlopig opgeschort, hier is een blik op een
nieuwe Nike Classic Cortez Kopen goedkoop. Deze old school lopers zijn alleen voor dames, maar het super schone ontwerp van nylon en su├Ęde is zeker in de kasten van gasten te vinden. Beide materialen zijn uitgevoerd in de toepasselijk genaamde 'Cool Mint'-tint groen, terwijl grijs lederen Swooshes en wit op de zool en inlegzool wat balans toevoegen.

Het lijkt erop dat de schreeuw van Kendrick uit de Nike Classic Cortez Korting alleen maar de vraag naar de klassieke sneaker heeft bevorderd, omdat we zien dat het wordt geraakt met de NSW-behandeling met een drietal hoogwaardig gewatteerd bovenmateriaal in sommige herfstklare kleuren. Bij aankomst in een verrassende quickstrike-release, verschijnt de schoen in een overwegend nylon constructie in een zwart, squadron blauw en cargo kaki terwijl het leer elke toebox rond maakt. Elk paar sport khaki suede Swooshes boven de met ruitpatroon gestikte genaaide nylon zijpanelen die het een luxueus gevoel geven.

Vandaag is het de release van het Nike Classic Cortez Sale Nederland "Aloha Pack", een bloemenkwartet van sneakers die een zeldzame grafische behandeling uitdragen voor deze tijdloze Nike-hardloper. Het florale ding is de afgelopen jaren behoorlijk in de catalogus van Nike Sportswear als geheel aanwezig geweest dankzij de voortdurende reeks Liberty-samenwerkingsverbanden, maar vergis je niet - deze is helemaal door Swoosh ontworpen.

Offline

 

21-12-17 07:33:06

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting