Announcement

Current PromoNewsAffiliates Promo None Photobucket The New Promo Is ShadowRayquaza! Enjoy! I'm Also Looking For More Staff, Please Email Me(Soul Seeker) For Information About It!

Adverts

Adverts

#1 20-09-17 05:21:01

BuckJoel
Who Knows
Registered: 20-09-17
Posts: 3
Pounds: 9
Bank: 0

adidas gazelle

Een recente South Beach-colorway was de eerste nieuwe adidas Top adidas gazelle Ten 2000 release in ongeveer vier maanden, en Three Stripes beweegt vandaag snel om ervoor te zorgen dat we geen andere lange kloof moeten doorstaan. De laatste zijn meer direct gerelateerd aan de legacy van Kobe Bryant, aangezien we een Lakers-wegstijl zien die door een in grijze en bordeaux wordt aangesloten die de andere kant van Kobe's prep-to-pro sprong weerspiegelt. Is de Lower Merion look superieur aan het Los Angeles design? Laat het ons weten nadat u beide hieronder hebt gezien en rechtstreeks van adidas halen.

Veteraan Three Stripes rider Mark Gonzales is iets als het adidas Skateboarding equivalent van Nike SB Paul Rodriguez, en nu krijgt Gonz een eigen kledinglijn en een nieuw lowtop sneaker ontwerp. De Mark Gonzales x adidas Skate lijn geeft ons een aantal capricieuze kledingopties, evenals een nieuwe vulc-soled schoen waarvan het ontwerp ergens tussen de adiEase en Campus Vulc staat, die we beide Gonz d-up hebben gezien. Een cowboy die op de tongsticker van een rood paar wordt getekend, eist dat je de details niet krapt, dus kijk al de onderstaande adidas zx flux intracacies en laat ons weten hoe deze lijn vergelijkt met de P-Rod collectie, wees dan zeker vast aan Sneaker Nieuws voor updates over deze SS13 releases.

Robert Griffin III beweerde dat ze geen idee hebben wat licht kan doen in zijn Dick's mede-ondertekende commercial voor de adiZero Sonic, wat moet betekenen dat mede Three Stripes voetballers Von Miller en CJ Player, ondanks hun adidas hamburg NFL-teamfilialen, in aanmerking komen voor de groep die we groeperen. RG3, Miller en Spelers hebben een goede baan gedaan om in onze koppen te komen (een la Griffin's Five Star cleat spot), en nu kunt u twee dagen per dag in dezelfde superlichte en ademende nieuwe rit trainen. De adidas adiZero Feather 2.0 is verbazingwekkend licht op slechts 6,7 ounces, en een gewaagde blauw-tot-gele kleur geeft je een gevoel van de snelheid die ze meedoen, zelfs tijdens het zitten. Laat ons weten hoe de adiZero Feather 2 vergelijkt met de groeiende veergewichtmarkt en pak vandaag de dag rechtstreeks van adidas.

Kinetics Animal edition reclaimed de wilde jungle op zoek naar het land waar de trend zijn meest recente start kreeg, maar als je iets wat adidas tubular subtieler zoekt die nog steeds een dierlijke kant beheert, dan is dit serpentine Shelltoe design perfect voor jou. De adidas Originals Superstar 80s is behandeld aan eenvoudige tweekleurige leren-op-suede-bouwwerken die hun slanggegevens verborgen houden, een mooie draai op asymmetrie die echt een diepte voegt aan deze drieparen-appeal. Kijk eens na de sprong, laat ons weten welke kleur je oog opvindt en vind deze bij select Drie Stripes stockists zoals West.

Is het waar dat Tracy McGrady op een gegeven moment het laatste decennium de beste speler in de competitie was? Na het verlaten van de schaduw van zijn neef Vince Carter door zich te ondertekenen met de Orlando Magic (en nooit de kans krijgen om consistent verwoesting met Grant Hill te veroorzaken), hebben T-Mac een aantal krankzinnige allroundcijfers opgesteld die hem bovenop de competitie boven de collega zetten SG extraordinaire Kobe Bryant. Orlando heeft nooit veel succes bereikt als een team (hoe je 50 dollar loopt en nog steeds kwijt raakt, is Tracy in een van zijn adidas T-Mac-advertenties genoemd), maar als individu moet T-Mac's in Orlando en Houston worden gezien de juiste rekwisieten. Zijn adidas handtekening lijn (in het bijzonder de adidas T-Mac 1) is al te laat, en dat 2002 All-Star Sample, dat we je een paar dagen geleden liet zien, lijkt erop dat ze op zoek is naar een release, dus kijk hieronder de afbeeldingen en we zullen u laten weten wanneer deze naar de Staten komen.

We hebben gezien dat Snoop Dogg in het verleden bij Adidas is aangesloten, dus is de nieuw geperforeerde adidas Chizzle Hallo een product van zijn invloed, zijn nomenclatuur nabootst zijn z-embedding spraakpatronen? We moeten adidas futurecraft wel wachten op het officiële woord. Inmiddels laten we eens een kijkje nemen op de sneaker zelf, een superhitting lifestyle silhouet dat haar debuut maakt in een paar strakke suède combos. Samen met de genoemde suède secties is lakleer ook aanwezig, schuiven in de verbindende segmenten van de sneaker en langs de rug om ze een beetje meer flossend te geven. Blijf bij ons na de sprong om de adidas Chizzle Hi te kijken in al zijn glorie en op zoek te zijn, deze komen 21 juli bij de partner retailers DTLR en City Gear voor een cool $ 100.

Offline

 

20-09-17 05:21:01

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting