Announcement

Current PromoNewsAffiliates Promo None Photobucket The New Promo Is ShadowRayquaza! Enjoy! I'm Also Looking For More Staff, Please Email Me(Soul Seeker) For Information About It!

Adverts

Adverts

#1 08-01-18 02:25:27

RivaDonne
Who Knows
Registered: 08-01-18
Posts: 3
Pounds: 9
Bank: 0

nike shoes

Damerne vil også blive behandlet på to nye nike shoes eksklusive farveveje fra Nike Special Field Air Force 1 til Winter 2017. Det første par er denne hvede farvelægning, som du ser ovenfor. Overtaget i en tonal ørken øre hele hele den øvre, denne ekstra høje top version af Nike Air Force 1 har en læder øvre lavet i solbrunte med den nye tilføjede ripstop ballistic nylon detaljer på anklen. Mellemsålen er også lavet med solbriller med sort accenter, der vises på øjenlågene, spænderne på ankelbåndene, mærket på tungen og på gummi ydersål. Se efter Nike WMNS Special Field Air Force 1 i hvede for at slippe ud på vælg Nike-forhandlere, samt nike, den 19. januar 2017 til en detailpris på $ 165.

Nike ser ud til at have en god 2017. Bortset fra at bringe tilbage meget eftertragtede retros, er en anden måde, de ser ud til at få flere forbrugere, ved at frigive helt nye livsstilsmodeller, som folk vil forelske sig i. Indtast den helt nye Nike Air Max Flair. Nike Air Max Flair anses teknisk set som en løbesko, men ligesom mange andre nike sko herre løbere derude, har dette parret også en livsstil udseende og følelse for dem. Showet kommer med en fuld længde Air Max-enhed, som ender med at blandes fint sammen med den livsstilsappel, som den øverste har at tilbyde. Den øvre kommer med asymmetrisk snøring, fed AIR grafik, og den berygtede indre bootie, som vi alle ved, er en varm funktion i nike dk dag. Ingen konkret udgivelsesdato lige nu, men forvent at de vil frigive engang næste måned som en del af Foot Locker Europas "Hotteste måned nogensinde" kampagne. Tanker om den helt nye Nike Air Max Flair? Har det ikke lidt af en Air More Uptempo se på dem? Lad os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor.

Efter debutering af Hardwood Classics orange og blå farveway i sidste uge besluttede LeBron James at bringe en anden ny farvelægning af hans kommende Nike LeBron 14 i aftes. Med et stop i Rip City for at spille Portland Trailblazers i aftes besluttede King James at bringe ud en ny LeBron 14, som havde en fuld grå øvre med mørke røde og hvide accenter hele vejen igennem. nike sko dame Er disse måske inspireret af Ohio State? Intet ord endnu om, hvorvidt dette er en PE farvelægning, eller hvis de lander hos forhandlere i fremtiden. Hold dig opdateret til Kicks On Fire.

Efter rygter om et muligt samarbejde, der foregår tidligere i ugen, får vi i dag vores første kig på Triple Black farvevejen fra Supreme x Nike Air More Uptempo Collection. Det antages, at dette kun er en af   de farvestier, der vil være tilgængelige i samarbejdet . Skoen har en helt sort øvre med den traditionelle store AIR branding udskiftet med SUPREME indpakning rundt om hele øvre. Nike branding på mellemsål, tå og hæl er alle blevet gjort i hvid. Tag et kig på de første billeder ovenfor og hold dig opdateret til Kicks On Fire.

Udover sin antracit / black-vachetta tan modstykke, er Nike Air Zoom Talaria Mid Flyknit også gengivet i en sæsonbestemt opsætning af Palm Green / Legion Green. En palette, der udsender en blanding af militaristiske og utilitaristiske vibber, denne mid-top variation af 90'ernes silhuet, er defineret af en tæt tilpasning, vandafvisende flyknit konstruktion. Sort accenter gennem hele skærmen kompletterer udseendet, mens tan læder detailing er implementeret på tå boks og hæl for yderligere komplementære flair og forstærkning. Endelig leverer en 3/4-længde Zoom Air enhed lav profil polstring for et lydhurt, komfortabelt trin, som det hele er klæbet oven på en sort gummi ydersål, der giver ekstra holdbarhed til multi-overfladen trækkraft i forskellige terræn. Prissat på $ 225, kan du købe dette par hos udvalgte Nike forhandlere landsdækkende nu.

Lige udgivet i binærblå, introduceres den alsidige og traditionelle Nike nike vapormax Air Huarache i en anden klassisk farveway for at byde velkommen til det nye år. Sammensat af sin underskrift af tekstil og syntetisk læder overlays for en understøttende og behagelig pasform, bliver disse komponenter gengivet i den tidløse palette. Neopren indre ærme, der tilbyder en soklignende pasform, er behandlet i rent platin, med den indre beklædning udført i sort sammen med den gummierede hælbur. Endelig, en skarp hvid mellemsås enhed og sort ydersål med et vaffelmønster til trækkraft, dækker helt af den slanke og stilfulde profil. Du kan købe dette http://www.bekanyenow.com/images/detail/nike-057hxk.jpg par på udvalgte Nike-forhandlere først, mens en stateside-udgivelse er overhængende.

Offline

 

08-01-18 02:25:27

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting