Announcement

Current PromoNewsAffiliates Promo None Photobucket The New Promo Is ShadowRayquaza! Enjoy! I'm Also Looking For More Staff, Please Email Me(Soul Seeker) For Information About It!

Adverts

Adverts

#1 26-12-17 02:16:35

gkjjioe
Who Knows
Registered: 26-12-17
Posts: 3
Pounds: 9
Bank: 0

adidas superstar 80s dlx

http://www.tm9mvp.com/media/catalog/product/cache/1/image/1800x/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/A/d/Adidas_Originals_Superstar_80_s_DLX_Running_White_Ftw_Gold_Metallic_S75830_a_005.jpg


adidas skor ikoniska Superstar-modell har förvandlats igen, den här gången avslöjar en helt ny Decon (Deconstructed) iteration. Dubblade adidas Superstar 80s Decon, skon är tillverkad med en enda läder övre med laser etsning på skal tå och Three Stripes varumärke på sidosidan. Att avsluta utseendet på båda utgåvorna är en Vintage White Soul och Brown-tips på varumärket Heal and Tongue.


adidas skor herr blev bara lite snyggare med hjälp av några lyxiga material. De har varit en häftning för ett tag nu men adidas har bara lurat dem ut med en ganska cool korkuppdatering. Adidas Superstar 80s Cork har ersatt sneakers gummidåskalv med gjuten korkskal. Detta åtföljs av en rik mocka bygg som kommer i svart eller solbränna och oavsett vilken riktning du går båda är gjort tonalt. En vit yttersula avger utseendet perfekt och ger utseendet lite jordning.


Denna lyxiga utgåva av adidas superstar har en skinnskinns övre med svarta och röda accenter. Den tre streckmärkena på sidopanelen förenklas med tunn svart kontraststygn, men den verkliga show-stealing-tillgången är Yeezy 350 Boosts rundade mocka-panel på mediasidan. Medan du aldrig skulle förvirra ett par Superstars för en Yeezy Boost, är det coolt att se Kasina tinker med konstruktionen i en hyllning till Kanyes senaste och bästa.


Den klassiska och OG vita / svarta färgväggen till adidas superstar 80s dlx har fått en makeover som många kommer att gräva. Det här är faktiskt Superstar 80s, som ser ganska mycket ut som den ursprungliga Superstar. Detta par skal tår har en vit läder övre som har blivit träffad med en skala snakeliknande konsistens för ett utmärkt utseende. Svart läderdetaljer har sedan lagts till för att ge en viss kontrast på märkesremsor, hälflik och innerfodral. Vit täcker sedan snörorna, tungan, gummibalans tå och den enda enheten.


http://www.runarunse.com/

Offline

 

26-12-17 02:16:35

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting