Announcement

Current PromoNewsAffiliates Promo None Photobucket The New Promo Is ShadowRayquaza! Enjoy! I'm Also Looking For More Staff, Please Email Me(Soul Seeker) For Information About It!

Adverts

Adverts

#1 13-09-17 08:47:04

Shawllony
Who Knows
Registered: 13-09-17
Posts: 3
Pounds: 9
Bank: 0

stemopons.be

New Balance geeft ons stemopons.be altijd dope releases, of ze inline releases of collaborations zijn. Het bekende runner merk is bekend om het gebruik van premium top notch materialen op hun releases, evenals unieke en opvallende colorways.Today we hebben een preview van wat ze in de winkel voor 2015 hebben en we hebben maar één woord om het te beschrijven , Wauw! Hierboven worden releases weergegeven die naar verwachting in januari van het nieuwe jaar zullen vallen en zoals u kunt zien is NB geen spellen. Kijk eens kijken, er zijn verschillende silhouetten in hun plannen, waaronder de 1400, 996 en 997. Sommige releases bevatten ook gitaar-pick hang labels, misschien nog een thematische collectie zoals de Connoisseur Author's Collection die we dit jaar zagen? Laat ons je gedachten weten over deze New Balance-schoppen die de volgende maand zullen dalen.

New Balance heeft een sterk jaar van samenwerkingen en speciale uitgaven gehad en nu geven ze ons nog een jaar voor het einde van het jaar. Ze hebben samengewerkt met Shoe Gallery om de Tour de Miami-editie van de MRT580 te creëren, en laat dit maand vrijgegeven. Nu zijn ze van new balance schoenen plan om de schoen weer terug te brengen en meer wijd beschikbaar te maken. De schoen is uitgerust met een Bright Royal Blue basis, met een vleugje levendig rood, afgewerkt met een REVlite middenzool. Het REVlite materiaal is bekend in de fietswereld, en wordt gebruikt bij het creëren van lichtgewicht, aluminium frame en koolstofvezelramen. De schoen heet de Tour de Miami, omdat het een knik is voor de wereldwijd bekende Tour de France.

De laatste aanwinst op de New Balance 1600 zal zeker de zomerse winter van de wereld draaien. De Sociale Status x Nieuwe Balans 1600 Winter in de Hamptons komt ons in een dynamisch kleurenschema dat wordt gezien met verschillende tinten Blue en andere Tan-tinten. Vanuit het voorbeeld kun je vangen dat de New Balance 1600 in suede is uitgerust en denim materialen. Terwijl donkerdere en lichtere tinten van Blue het bovenkant aanpakken, verschijnt er een contrasterende splitsing van Teal langs de veters en delen van de middelzool. Als u geïnteresseerd bent in het samenstellen van de Sociale Status x Nieuwe Balans 1600 Winter in de Hamptons, dan moet u uw geluk op 13 december proberen.

De laatste herziening van New Balance s 998 komt in een klassieke make-up van Grijs / Zwart / Rood. Het behoud van zijn fundamentele basis van suede en mesh voor zijn bovenkant, het herfstpalet is elegant verdeeld over een esthetisch aangename balans. Donkergrijs is voorrang op de mediale en teenhoed, terwijl lichtgrijs wordt aangebracht op de teenzak, onderkant van de tong, hielkap en kraag. Verdere accentueert met zwarte hits op de achterkant en de hak, extra contrasterende details zijn voorzien van maroon, gezien langs de achterkant, voorvoet middelzool en N logo's. Alle naast elkaar gelegen tegen een dikke witte midsole en zwarte buitenzool om zijn algehele palet te complimenteren, vind deze premium 998 bij select New Balance retailers nu, evenals via Kixify.

De New Balance 90 s Outdoor Pack viert een aantal van onze favoriete modellen, waaronder de New Balance 574. Deze keer is het silhouet uitgerust met een Grijs, Navy en Geel kleurenschema dat de perfecte eenvoud tot stand brengt, terwijl ook het resterende oog -catching.The grijze basis wordt gecompenseerd door Navy-delen van de schoen, inclusief de hiel, de teen, de tong en de buitenzool. Het minimale gebruik van Geel is een mooi toegevoegd aanraking, omdat het de New Balance N-logo, de middelzool en de oogjes onderstreept. De New Balance 574 90 s Outdoor wordt afgewerkt met een licht gespikkelde tussenzool en geelvleugels. Als u geïnteresseerd bent in het samenstellen van deze versie van het New Balance 574-model, controleer dan voor beschikbaarheid met uw lokale retailer.

New Balance trekt ons op met dit nieuwste Made in VS-paar van de altijd gladde New Balance 990. Het is altijd goed om een   stukje sneakers te dragen die u met bijna alles en voor elke gelegenheid kunt dragen. De New Balance 990 is gewoon dat en deze zwarte en bourgondische kleurweg moet een van de meest verse combinaties zijn die we de laatste tijd in New Balance hebben gezien op het silhouet. Deze schoppen sporten een zwarte suede en mesh bovenkant met mooie zwarte bourgondische accenten op de hiel, N branding en tong tag. Een witte middelzool, binnenvoering en veters maken het perfecte contrast en evenwicht bij dit anders donkerbruine sneaker. Laat ons weten hoe u over deze New Balance 990 Made in USA voelt in de onderstaande reactiesectie.

Offline

 

13-09-17 08:47:04

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting