Announcement

Current PromoNewsAffiliates Promo None Photobucket The New Promo Is ShadowRayquaza! Enjoy! I'm Also Looking For More Staff, Please Email Me(Soul Seeker) For Information About It!

Adverts

Adverts

#1 05-11-15 03:05:14

RossSae
Who Knows
Registered: 05-11-15
Posts: 6
Pounds: 18
Bank: 0

nike air max 1 goedkoop dames

Hoewel het niet een focus van de marketing is geweest, het is technisch gezien de Nike Air Presto's verjaardag, ook. Het model oorspronkelijk uitgebracht in het nike air max 90 dames roze jaar 2000 en was opmerkelijk omdat het één van de eerste Nike sneakers die het merk gaf bijnamen. Nu, de Alpha Project runner behoudt zijn retro revival gaan met de "Unholy Cumulus" colorway.
Gebouwd rond een witte stretch-mesh, dit Air Presto nike air max 90 heren beschikt hits van hemelsblauw rond de gevormde ondersteuning kooi, neus, tussenzool en loopzool. Accenten worden geleverd door een opvallende fel rood, wat resulteert in een look die werkt voor zowel mannen als vrouwen.
Volgens Nike's Instagram, deze zijn nu beschikbaar, maar nike air max 90 heren goedkoop het lijkt erop dat er is al een vertraging voor de online lancering. Houd een oogje op Sportswear sectie Nikestore voor meer. Retail is ingesteld voor $ ?.
Met de 20ste verjaardag van de iconische Nike Air nike air max 90 heren bestellen Max 95 silhouet op ons, het merk samen met Mexico City-based street artist Smithe Een voor een muurschildering gewijd aan de schoen en de anatomie van Air begrip in New York City.

Offline

 

05-11-15 03:05:14

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting